![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Przenośne Nintendo Dwa ekrany Nintendo w jednym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ściągnąłem wczoraj demo gry i jestem pod ogromnym wrażeniem. Wykonanie 3D powala a sama grafika za bardzo nie odstępuje tej z znanej z PlayStation 2. Sterowanie jest ok ale jak się ma przystawkę na drugiego analoga to nie sprawia ono żadnych problemów. W przypadku jej braku zamiast gałki używamy 4-ech klawiszy X,Y, A, B jako rozglądanie. Na pewno w najbliższym czasie pudełko z grą wyląduje u mnie na półce
![]() Poniżej kilka grafik z samej gry: Spoiler:
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie odstaje? Przecież to profanacja, o samym frame racie nie wspominając. Owszem tu i tam 3D wyglada miło, ale przez grafe i sterowanie gra sie kiepskawo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Spambot
![]()
Peace Walker na PSP też latał w 20fps i jakoś płaczu nie było, MGS:SE na ekranie 3DS nie wygląda wcale tak źle.
http://www.eurogamer.net/articles/di...ear-remastered |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ta PW miejscami w 20, ale tu czasami nawet 20 nie ma przecież... Sterowanie pomine... kto co lubi, kto co lubi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spambot
![]()
Jak dla mnie gra się bardzo dobrze. 5 minut i można się przyzwyczaić do sterowania. Spadającego frame nie uświadczyłem za bardzo ale pewnie w pełnej grze przy większych akcjach można to odnotować. Nawet mimo pewnych niedociągnięć jest to MGS i trzeba zagrać
![]()
![]() |
#6 |
Spambot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spambot
![]()
Ja jebie co za debil z Ciebie naprawdę
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Fuck games, games suck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Snake, oczywiscie fanboya nie przekonam-dla mnie to jest zalosc, bez dodatkowej przystawki nie da sie grac, nie po to kupuje gre, zeby sie uczyc sterowania jedna galka.Demko poszlo do pieca po 5 minutach.Nie polecam nikomu, chociaz na OC i tak nie ma wielu posiadaczy 3DS.
Dla mnie gra numer jeden na ta platforme jest Ghost Recon-znow sobie ogrywam, bo wyszlo ze poza kampania-skonczona na najwyzszym poziomie-jest jeszcze sporo fajnych misji i teraz sobie przechodze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spambot
![]() |
![]() |
![]() |