Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox One

Xbox One Magnetowid XXI wieku. Podobno są też gry.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-04-2012, 11:44   #41
typfon
Fanatyk
typfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumny
 
typfon's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Ghibalb
Posty: 831
Reputacja: 1073

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Ten jedyny Swój! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Plotki

ano takiej że od PSOne Sony stawiało na swoje rozwiazania ...

a teraz kupią gotowe i to z obsługą "fuj" DirectX 11

Cell miał być rewolucją a nie może sobie poradzić na rynku... i milony poszły w piach
__________________
http://bitepsiak.blogspot.de/

Krul Frume
typfon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 12:05   #42
chrono87
Spambot
chrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebryta
 
chrono87's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdynia
Posty: 3 998
Reputacja: 4365
Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał typfon Zobacz post

Cell miał być rewolucją a nie może sobie poradzić na rynku... i milony poszły w piach
Myślisz, że użycie cudzej technologi nie kosztuje milionów ?
I napisz mi przez co rozpatrujesz Cella jako niewypał ?
__________________
chrono87 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 12:10   #43
typfon
Fanatyk
typfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumny
 
typfon's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Ghibalb
Posty: 831
Reputacja: 1073

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Ten jedyny Swój! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Plotki

myśle że kosztuję miliony, ale na zdrowy chłopski rozum licencja kosztuję mniej niż zapłacić Intelowi za stworzenie proca + bulić mu za produkcje kilka lat ...

pamiętasz E3 2005 z zapowiedzią ps3? 1080p z dwóch żródeł HDMI, UE3 który miał debiutować na konsoli -__- jak wyszło ...

zamiast wydawać 400/500 mil mogli normalnie kupić procki od Intela ^_^
__________________
http://bitepsiak.blogspot.de/

Krul Frume
typfon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 12:17   #44
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 490
Reputacja: 11472

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Odp: Plotki

Skończcie albo ja skończę z Wami
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 13:23   #45
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 534
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Plotki

Przypominam, że nie jesteśmy na neutralnym gruncie chrono .
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 13:59   #46
typfon
Fanatyk
typfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumny
 
typfon's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Ghibalb
Posty: 831
Reputacja: 1073

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Ten jedyny Swój! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Plotki

chyba kogoś boli jak się pisze prawdę i rzuca minusikami gdybym wiedział nie zaczynał bym dyskusji z gimnazjum
__________________
http://bitepsiak.blogspot.de/

Krul Frume
typfon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 15:07   #47
Mr Perfect
No-life
Mr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłość
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Posty: 2 592
Reputacja: 1826
Domyślnie Odp: Plotki

jeżeli faktycznie Sony zainwestuje w AMD to wsteczna kompatybilność odpada na 100% jak zareagują gracze na wieść ze nie odpalą tony stafu z PSNu oraz gier wydanych na płycie z PS3 ? hehehe
__________________
Mr Perfect jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2012, 15:09   #48
typfon
Fanatyk
typfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumnytypfon Może być z siebie dumny
 
typfon's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Ghibalb
Posty: 831
Reputacja: 1073

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Ten jedyny Swój! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Plotki

re-edycję w super hiper ultra HD to przecież specjalność inżynierów z KKW
__________________
http://bitepsiak.blogspot.de/

Krul Frume
typfon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 10:12   #49
hub3k pl
Wariat
hub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innych
 
hub3k pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Poznań
Posty: 1 735
Reputacja: 852

Lista Osiągnięć
Stary dziad! 4 The Players Aniołek Swój! 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Plotki

tak naprawde to wlasnie gdzies z 16 rdzeni musza miec konsole zeby po roku nie staly sie nic nie wartym sprzetem do gry , juz teraz do pc mozna wsadzic 8 rdzeni i pewnie za 2 lata 16 bedzie norma a co do ramu 8 giga to chyba min , chociaz jezeli firmy patrza sie w strone 3d tv to 16 giga ramu wskazane
__________________
Sent from my PC using keyboard

hub3k pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 12:44   #50
Mr Perfect
No-life
Mr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłośćMr Perfect Przed nim wspaniała przyszłość
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Posty: 2 592
Reputacja: 1826
Domyślnie Odp: Plotki

16 rdzeni ? bzdura za dużo prądu by to pobierało taki procesor plus Radeon 7000 to by brało z 500W wiec odpada, zresztą lepiej żeby konsola była słabsza ale łatwiejsza w programowaniu to jest najważniejsza rzecz a nie dane na papierze w dobie kryzysu swiatowego nie ma miesca na drogie mocarne konsole muszą się zmieścić w 400$ bo casual nic zdrozszego nie kupi, co do ramu dadzą 4GB i powinno być spoko hehehe
__________________

Ostatnio edytowane przez Mr Perfect : 07-04-2012 o 12:48
Mr Perfect jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 13:34   #51
Cichoociemny
Stały bywalec
Cichoociemny Jest wokół niego pozytywna auraCichoociemny Jest wokół niego pozytywna auraCichoociemny Jest wokół niego pozytywna aura
 
Cichoociemny's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Thorn/Rydzyk city
Posty: 320
Reputacja: 222

Lista Osiągnięć
Ten jedyny 4 The Players Filantrop Donator o wielkim sercu 
Liczba Osiągnięć: 15

Domyślnie Odp: Plotki

Kolejny przeciek?
"Nie zdążył jeszcze opaść kurz po wczorajszym info o układach graficznych, jakie rzekomo mają znaleźć się w nowych konsolach Sony i Microsoftu, a już mamy doniesienia z frontu procesorów. Jeżeli wierzyć magazynowi Xbox World, to next-genowy "iksiak" w kwestii CPU po prostu roztrzaska system, oferując niedorzeczną wręcz ilość rdzeni.
W chwili obecnej część deweloperów jest prawdopodobnie w posiadaniu dev-kitów next-gena Microsoftu. Pudła służące do produkcji gier na nowego X-a/Durango składają się m.in. z procesora typu IBM PowerPC, który został zbudowany w oparciu aż o 16 rdzeni! Za grafikę odpowiada zaś układ na poziomie kart AMD Radeon HD serii 7000, co jest od dłuższego czasu notorycznie powtarzaną informacją. Nie muszę chyba pisać jak wiele mocy można wykrzesać z oszałamiających 16 rdzeni, choć na uwadze należy mieć też to, że prawdopodobnie część z nich przeznaczona będzie do obsługi systemu i Kinecta. Nic tylko czekać na "anonimowe źródła" mówiące o przynajmniej 8 GB pamięci RAM..."
Za PPE
http://www.ppe.pl/news-14902-Devkity...pia_moca_.html
__________________




Senden mit mein ENIGMA system Mk IV ze 43-go roku.
Cichoociemny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 14:41   #52
chrono87
Spambot
chrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebryta
 
chrono87's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdynia
Posty: 3 998
Reputacja: 4365
Domyślnie Odp: Plotki

Smartfony niedługo mają mieć po 4 rdzenie czy już mają, więc 16 rdzeni to odpowiednia liczba do konsoli na lata.
__________________
chrono87 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 15:50   #53
hub3k pl
Wariat
hub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innych
 
hub3k pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Poznań
Posty: 1 735
Reputacja: 852

Lista Osiągnięć
Stary dziad! 4 The Players Aniołek Swój! 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał Mr Perfect Zobacz post
16 rdzeni ? bzdura za dużo prądu by to pobierało taki procesor plus Radeon 7000 to by brało z 500W wiec odpada, zresztą lepiej żeby konsola była słabsza ale łatwiejsza w programowaniu to jest najważniejsza rzecz a nie dane na papierze w dobie kryzysu swiatowego nie ma miesca na drogie mocarne konsole muszą się zmieścić w 400$ bo casual nic zdrozszego nie kupi, co do ramu dadzą 4GB i powinno być spoko hehehe
hehe przeciez jak nie bedzie dalo sie przerobic konsoli to nie kupisz wiec w czym problem hehe a prad z torentow gdyby sie dalo pobralbys hehe (to hehe to ma odzwierciedlac nature downa czy jak, bo takie hehe kojarzy mi sie wlasnie ze specjalna troska )
__________________
Sent from my PC using keyboard

hub3k pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 16:00   #54
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 954
Reputacja: 5130
Domyślnie Odp: Plotki

Jakby w ogole ilosc rdzeni to byla najwazniejsza rzecz :f
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 17:23   #55
hub3k pl
Wariat
hub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innychhub3k pl Wzór dla innych
 
hub3k pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Poznań
Posty: 1 735
Reputacja: 852

Lista Osiągnięć
Stary dziad! 4 The Players Aniołek Swój! 
Liczba Osiągnięć: 21

Domyślnie Odp: Plotki

wiesz moze byc 12 czy ile chca tylko niech ten sprzet ma moc ktora starczy na powiedzmy te 4 lata po premierze konsoli , a nie gramy w wersje mega uproszczona bez detali gdzie low na pc wyglada lepiej i płynniej
__________________
Sent from my PC using keyboard

hub3k pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 17:40   #56
Matik_MP
Znajomy
Matik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innych
 
Matik_MP's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Edinburgh
Posty: 233
Reputacja: 659

Lista Osiągnięć
Ilość, nie jakość Hall of Fame SuperStar Aniołek Swój! 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał kbrs Zobacz post
Jakby w ogole ilosc rdzeni to byla najwazniejsza rzecz :f
Dokładnie. Człowiek ma jeden (kręgowy) i jak pop...dala

A tak na serio. W pełni się zgadzam, bo nie jestem zbyt przekonany, że gry wykorzystują obecne 3 (3,2 gigowe) rdzenie, to co z tego, że będzie ich kilkanaście, skoro to od programistów zależy ich umiejętne wykorzystanie.
__________________

Completed retail: 43 Completed arcade: 18
Matik_MP jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 18:21   #57
chrono87
Spambot
chrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebryta
 
chrono87's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdynia
Posty: 3 998
Reputacja: 4365
Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał Matik_MP Zobacz post
nie jestem zbyt przekonany, że gry wykorzystują obecne 3 (3,2 gigowe) rdzenie
- pytanie
Cytat:
to od programistów zależy ich umiejętne wykorzystanie.
- odpowiedz
__________________
chrono87 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 20:39   #58
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 545
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał DRAGooN pl Zobacz post
Kolejny przeciek?
"Nie zdążył jeszcze opaść kurz po wczorajszym[url="http://www.ppe.pl/news-14876-PS4_i_X720_ida_leb_w_leb_w_kwestii_grafiki_.html"] info o układach graficznych, jakie rzekomo mają znaleźć się w nowych konsolach Sony i Microsoftu
(...)
Informacje z polskiej strony, która nawet nie wysila się by przedstawić skąd ma te rewolucyjne wieści. Wiarygodne

16 rdzeni, przesada. Któryś z was wspomniał o tym, że PC mogą już mieć po 8 rdzeni. Zapomniałeś wspomnieć, że to procesory serwerowe. Zapomniałeś też, że większość gier nadal korzysta tylko z dwóch, a cztery to na prawdę tylko high-endowe gry. Także pozostaje kwestia tego, że rdzeń nie równa się rdzeniowi, i dlaczego najnowsze procesory AMD, mimo dużej ich ilości zupełnie nie liczą się na rynku. Dobra architektóra >> ilość rdzeni >> prędkość zegarów. A za dobrą architekturę słono się płaci.
Nie chcę też wam psuć humorów, ale ktokolwiek myśli, że nowe konsole, które mają na celu dobrze się sprzedać, będą po >2 latach konkurować graficznie z PC, to jest w błędzie. Nie po to wydaje się nowe układy graficzne co roku, które same w sobie kosztują tyle co wasze konsole, by gry wyglądały nań identycznie.
Gry multiplatformowe będą pokazywały swoją ciemiężność bardzo szybko, jedyna nadzieja w ekskluziwach, które mają napędzać sprzedaż długo po premierze. To dla nich kupuje się konsole, a nie dla tego czy po tylu a tylu latach procesor będzie potrafił przegryźć większość ilość danych niż procesor topowego w tym czasie komputera.

Więc co do next genów to poproszę coś co nie będzie lata do tyłu od PCtów, ale głównie większej innowacji/ilości tytułów w kwestii gier, wydawców i deweloperów, którzy chętniej będą chcieli ryzykować w nowe projekty.
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 21:27   #59
chrono87
Spambot
chrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebryta
 
chrono87's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdynia
Posty: 3 998
Reputacja: 4365
Domyślnie Odp: Plotki

Widać jesteś dość mądry, ale z jednym się nie zgodzę.
Jeśli konsola będzie miała 8 czy 16 rdzeni to będzie to wykorzystane. Co innego rynek PC gdzie im mniejsze wymagania tym większa sprzedaż i co innego konsole które są identyczne i nie trzeba szukać kompromisów. Przykład PS3 - 7 rdzeni czy ktoś narzekał na wielordzeniowy procesor ? Nie. Narzekano na brak własnych umiejetności na nowym polu oraz słabsze pozostałe podzespoły, niektórzy mieli problemy z programowaniem na ta maszynkę, ale zobacz co pokazały zdolne teamy. Ważne więc aby konsole nie miały słabych punktów jeśli dadzą 16 rdzeni to musi być też konkretna ilość ramu itd
__________________
chrono87 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2012, 22:27   #60
Matik_MP
Znajomy
Matik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innychMatik_MP Wzór dla innych
 
Matik_MP's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Edinburgh
Posty: 233
Reputacja: 659

Lista Osiągnięć
Ilość, nie jakość Hall of Fame SuperStar Aniołek Swój! 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Plotki

Cytat:
Napisał chrono87 Zobacz post
Widać jesteś dość mądry, ale z jednym się nie zgodzę.
Jeśli konsola będzie miała 8 czy 16 rdzeni to będzie to wykorzystane. Co innego rynek PC gdzie im mniejsze wymagania tym większa sprzedaż i co innego konsole które są identyczne i nie trzeba szukać kompromisów. Przykład PS3 - 7 rdzeni czy ktoś narzekał na wielordzeniowy procesor ? Nie. Narzekano na brak własnych umiejetności na nowym polu oraz słabsze pozostałe podzespoły, niektórzy mieli problemy z programowaniem na ta maszynkę, ale zobacz co pokazały zdolne teamy. Ważne więc aby konsole nie miały słabych punktów jeśli dadzą 16 rdzeni to musi być też konkretna ilość ramu itd
Racja. Choć przyznać trzeba, że użytkownicy PS3 musieli dość długo poczekać na developerów, kiedy to na X'a wychodziły już perełki. Później to nadrobili, ale start mieli gorszy. Nie oceniam tutaj nikogo, ale chyba lepszym rozwiązaniem jest stworzenie procka, który ma dobre realne możliwości, które w miarę łatwo można okiełznać, niż tworzenie super wypasu, który pokaże pazur po 2 latach... A i tak ostatecznie nie można stwierdzić, który okaże się lepszy, bo porównywać można tylko multiplatformery, które wyglądają praktycznie tak samo.
Jedno jest pewne. Nie będzie to zwykły procek. Będzie to coś, co w połączeniu z innymi podzespołami ma być maksymalnie efektywne. A czy będzie miał 6, 8 czy nawet 16 rdzeni, nie będzie samo w sobie świadczyć o jego możliwościach.
Ile ramu? Pierwszy X miał 64 mega DDR na grafę i resztę.
X360 ma 512 MB DDR3 do podziału jw. czyli 8x więcej. (PS3 ma 16-krotność ramu z PS2)
Nie sądzę, żeby w 720 było więcej niż 8 GB, bo cena konsoli musi być przystępna, a skoro przy 512 MB oglądamy takie cuda, to co będzie przy 8 GB? (a spróbujcie odpalić jakąś nową grę na kompie przy 512 MB ramu, i to jeszcze najlepiej z grafą korzystającą z niego np. TurboCache...)
__________________

Completed retail: 43 Completed arcade: 18
Matik_MP jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox One


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.