Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Portable/Vita

PlayStation Portable/Vita Zabawka hi-tech czy super handheld?


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 24-04-2008, 13:52   #1
Smerfu
Znajomy
Smerfu Wkroczył na dobrą drogę
 
Smerfu's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: sto(L)ica
Posty: 205
Reputacja: 10
Domyślnie Polskie Menu

Wie może ktoś z was, jak wgrać sobie polskie menu do PSP slime? Byłbym wdzięczny... Bo przeglądanie polskich stron internetowych na psp to jest po prostu jakiś koszmar...
__________________
Smerfu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2008, 09:21   #2
AlexX
Początkujący
AlexX Wkroczył na dobrą drogę
 
AlexX's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Posty: 134
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Polskie Menu

Raczej się nie da, ale zapytaj lepiej tu:
http://psp-team.pl/
__________________

AlexX jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-04-2008, 10:55   #3
Smerfu
Znajomy
Smerfu Wkroczył na dobrą drogę
 
Smerfu's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: sto(L)ica
Posty: 205
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Polskie Menu

Da się, bo gadałem z kolegą który zna się nieźle na PSP ale niestety teraz jest na wyjeździe...
__________________
Smerfu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-05-2008, 20:53   #4
FreaQ Pl
Początkujący
FreaQ Pl Wkroczył na dobrą drogę
 
FreaQ Pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2008
Miasto: Poznań
Posty: 129
Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Polskie Menu

Jak masz soft M33 to możesz z pspoland.pl zobaczyć tematy na forum i ściągnąć przeglądarkę zpolszczoną
__________________
FreaQ Pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-03-2009, 21:45   #5
Pankracy
Początkujący
Pankracy Wkroczył na dobrą drogę
 
Pankracy's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 83
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć
Złomiarz 360 stopni Konsekwentny Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Polskie Menu

Na 100 % jest spolszczenie do PSP, bo sam miałem, ale szczerze to co tam jest skomplikowanego? : system setting, batery format...
__________________

Pankracy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-03-2009, 19:36   #6
Bari
Uzależniony
Bari Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2007
Miasto: Łódź
Posty: 639
Reputacja: 89

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Zapalczywy Wiisi mi to 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Polskie Menu

ja niestety mam psp 2004 z ta syfiasta plyta - oczywiscie mam org fw - da rade do spolszczyc ? nie zalezy mi na menu, ale przyadly by sie polskie znaki w przegladarce :/
__________________
Bari jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2009, 22:30   #7
Pankracy
Początkujący
Pankracy Wkroczył na dobrą drogę
 
Pankracy's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 83
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć
Złomiarz 360 stopni Konsekwentny Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Polskie Menu

Z tego co wiem to PSP slim -bo takie masz, można przerobić pandorką. i tak wy macie teraz łatwiej, ja przerabiałem jak nie było żadnych pandorek i 10 min stresu czy się uda czy nie...
__________________

Pankracy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2009, 22:36   #8
HiTMAN47
Wariat
HiTMAN47 Wkroczył na dobrą drogę
 
HiTMAN47's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2008
Posty: 1 057
Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Polskie Menu

OMG, to wy wiecej siedziecie w XMB niz w grach ze potrzeny jest wam jezyk PL tam?
HiTMAN47 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-03-2009, 22:43   #9
Pankracy
Początkujący
Pankracy Wkroczył na dobrą drogę
 
Pankracy's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2009
Posty: 83
Reputacja: 10

Lista Osiągnięć
Złomiarz 360 stopni Konsekwentny Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Polskie Menu

kurde żeby lepiej nowe gta wyszło na psp bo się zanudze ;]
__________________

Pankracy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-03-2009, 00:17   #10
Bari
Uzależniony
Bari Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2007
Miasto: Łódź
Posty: 639
Reputacja: 89

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Zapalczywy Wiisi mi to 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Polskie Menu

Cytat:
Napisał Pankracy Zobacz post
Z tego co wiem to PSP slim -bo takie masz, można przerobić pandorką. i tak wy macie teraz łatwiej, ja przerabiałem jak nie było żadnych pandorek i 10 min stresu czy się uda czy nie...
Ja mam tą płytę główną, którą dają do PSP 3004, a jej się nie da przerobić

Cytat:
Napisał HiTMAN47 Zobacz post
OMG, to wy wiecej siedziecie w XMB niz w grach ze potrzeny jest wam jezyk PL tam?
Ja często z przeglądarki korzystam i chciałbym spolszczyć, żeby mieć w niej polskie znaki.
__________________
Bari jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Portable/Vita


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.