Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live

Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02-12-2006, 12:48   #1
MAyk3
Nowy
MAyk3 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MAyk3
Domyślnie Kłopoty z chello

Próbowałem podłączyć x360, ale mam problem. Wykrywanie automatyczne kończy się na IP (fail). Przepisałem wszystkie ustawienia z komputera ręcznie, IP wykryło, doszło do DNS i fail. Pomocy nie wiem co robić
MAyk3 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-12-2006, 13:49   #2
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 535
Reputacja: 11542

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Kłopoty z chello

http://www.onlinecenter.pl/forum/viewtopic.php?t=1713 - Aster czy Chello, prawie to samo
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-12-2006, 21:17   #3
Sweet Tooth PL
Początkujący
Sweet Tooth PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 110
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Sweet Tooth PL
Domyślnie Kłopoty z chello

Ja mam chello i nie mam problemow, mam router ale jak nie mialem to tez problemu nie bylo bo to jest tak jak masz sam modem USB i wejsciem na RJ-45 (kabel ktory miales z konsola do netu) to mozesz miec max jedno urzadzenie podpiete. Jak chcesz grac na x-ie to odlanczasz PC podlanczasz x-a i resetujesz modem (odlanczasz i podlanczasz do pradu). Tak samo jest jak chcesz znowu net na PC. Zreszta ju zopisywalem to ze 3 razy w dziale PS2. I bez zadnych zmian w Panelu Sterowanie i takich tam grasz przez internet
__________________

Sweet Tooth PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2006, 17:29   #4
MAyk3
Nowy
MAyk3 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MAyk3
Domyślnie Kłopoty z chello

Próbowałem tak jak piszesz, ale nadal mam to samo- DNS fail
MAyk3 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2006, 17:46   #5
Sweet Tooth PL
Początkujący
Sweet Tooth PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 110
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Sweet Tooth PL
Domyślnie Kłopoty z chello

Dziwne moze zadzwon do chello i powiadom ich o takim problemie moze ci powiedza jak to ustawic wszystko
__________________

Sweet Tooth PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-12-2006, 20:19   #6
curtis
Znajomy
curtis Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
curtis's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Miasto: Kraków
Posty: 157
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć
PlayStation 3 is my Home  360 stopni Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Kłopoty z chello

Witam
Mam chello 1,5 mg) i ten router Please pomozcie mi to skonfigurowac bo podłaczyc umiem ale niewiem co pozneij a chyba inaczej jest z routerem wiec prosze o pmoc oto moj router:

http://www.allegro.pl/ite...s_wrt54gc_.html

Prosze o POmoc!!!!! Wazne!!!!
__________________


curtis jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox Live


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.