Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming

PlayStation Network Gaming Chcesz wiedzieć jak grać w sieci Sony? Masz z tym problemy? Zajrzyj tu koniecznie!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 16-01-2005, 13:01   #1
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Problem z DNAS :(

W ciągu dnia normalnie mogę grać ale po 15-17 nie przepuszcza (czekam, czekam i wyskauje error 603). A w pewnym czasie gra sie zawiesza jeżeli gram w dzień.
Dzwoniłem do administratora, powiedział ,że mam IP publiczny i woogule nie działają na moję łącze (znaczy tylko net dostarczają). Tworzyłem nowe ustawienia, sprawdzałem stare i klops.

Może ktoś wie o co chodzi i pomoże? :mrgreen:
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2005, 21:28   #2
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Problem z DNAS :(

Lagi ?
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2005, 23:59   #3
MJ DwaTrzy
Banned
MJ DwaTrzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 152
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MJ DwaTrzy
Domyślnie Problem z DNAS :(

Cytat:
Napisał Devil_2k5
Lagi ?
lol? :shock: pozdro dla Ciebie




zrob nowe ustawienie :

IP-Adresse: 192.168.2.5
Subnetzmaske: 255.255.255.0
Standard Gateway: 192.168.2.1

Ustawieni Gateway DNS 1 i DNS 2 ustaw na "standart"
MJ DwaTrzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 18:53   #4
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie Problem z DNAS :(

MJ DwaTrzy... ty wiesz o czym wogole mowisz? zacznijmy od tego ze kazda siec moze miec inne ustawienia a stnadardowe adressy sa 192.168.0.1 w gore... co do maski sie zgodze...
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 19:11   #5
snakemaycry
Wariat
snakemaycry Jest wokół niego pozytywna aurasnakemaycry Jest wokół niego pozytywna aura
 
snakemaycry's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 1 127
Reputacja: 198

Lista Osiągnięć
360 stopni Achievement Whore Donator Dopiero się rozkręcam! 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Problem z DNAS :(

Cytat:
Napisał Optiv
MJ DwaTrzy... ty wiesz o czym wogole mowisz? zacznijmy od tego ze kazda siec moze miec inne ustawienia a stnadardowe adressy sa 192.168.0.1 w gore... co do maski sie zgodze...
No nie całkiem do końca. Adresy są od 192.168.0.1 ale do 192.168.255.254. Oczywiście po drodze trzeba uwzględnić adresy podsieci oraz broadcastów, ktorymi nie można adresować hostów.
__________________
snakemaycry jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 19:57   #6
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Problem z DNAS :(

win xp: start/otwórz/cmd, wpisać ipconfig/all - tu jest całe info potrzebne do skonfigurowania
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 20:54   #7
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Problem z DNAS :(

Jest 5 postów waszych i wszystkie prawie o tym samym, ynteligentnie.
Mi Aster net dostarcza i mam wszystko na auto, czy ktos kto ma Aster ma też takie problemy bo mój kumpel ma tego samego dostawce i ma też problemy.
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 20:59   #8
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Problem z DNAS :(

to nie rob wszystkiego na auto to bedzie "ynteligentnie" i może akurat zadziała
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-01-2005, 20:41   #9
_Yulaw
Banned
_Yulaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 201
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do _Yulaw
Domyślnie Problem z DNAS :(

Tez niby mialem wszystko na auto a wpisalem co mi Gaw kazał i zadziałało. Słuchaj sie Gawa a bedziesz w lato w trampkach chodził 8)
_Yulaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2005, 13:15   #10
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie Problem z DNAS :(

Czasami warto wywalić stare ustawienia [skasować "sejwa"] i zrobić nowe. Ja tak zrobiłem i działa a nie działało wow :grin:
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2005, 13:27   #11
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 539
Reputacja: 11542

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Problem z DNAS :(

Czasem tak bywa, ze niewiadomo dlaczego nie chce sie polaczyc i trzeba od nowa wszystko konfigurowac.. Krzyk to musi byc cos z sieci, rano mozesz a wieczorem nie no lol ladny.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2005, 15:01   #12
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Problem z DNAS :(

Pokrzyczałem na konsole, admina, modem itd. i o dziwo działa!
Nawet ustawień GAw-a nie musiałem wrzucać
W każdym bądź razie dzięki na pomoc wszystkim.
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2005, 15:32   #13
Adamcky
Nowy
Adamcky Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 39
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Adamcky
Domyślnie Problem z DNAS :(

Ludy ja mam problem . Wzieli mnie do clanu w KZ , wiec musialem zmienic nick . Włożylem acess disca chce wejsć na Central station a tu dupa . Kilka prób , test przeprowadzony pomyslnie i nic . Właczam spowrotem KZ i też dupa . Error 105 , dnas niecgce mi sie działac .
POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
__________________

<br />
Adamcky jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2005, 15:50   #14
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 539
Reputacja: 11542

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Problem z DNAS :(

Central Station nie dziala od tygodnia, ma ruszyc jutro po poludniu.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2005, 16:09   #15
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Problem z DNAS :(

CS nie działa już dłuugo. Co się stało?

{wrog: spojrz na glowna...}
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2005, 17:23   #16
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Problem z DNAS :(

Naprawiają-poprawiają. Czyli jadk już ruszy to będzie działać jeszcze gorzej ;-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-02-2005, 19:22   #17
sowa
Nowy
sowa Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 4
Reputacja: 0
Domyślnie Problem z DNAS :(

witam wszystkch
chcialbym sie pochwalic swoim problemem na ty forum. a wiec problem polega na tym ,ze nie dziala mi DNS z niewiadomych przyczyn. Na poczatku wszystko dzialalo ladnie chodzilo i nienarzekalem lecz tak z miesiac temu zaczely mi sie klopoty DNS nie wiem co mam poczac. wszystkiego juz probowalem nawt zmienialem MACa ale i tak nie pomoglo. ludzie pomocy jestem zdesperowany :sad:
pozdrawiam
sowa jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-02-2005, 19:24   #18
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Problem z DNAS :(

może napisz jaki masz error
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-02-2005, 19:28   #19
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie Problem z DNAS :(

Witamy na forum w końcu się ujawniłeś mam nadzieje że pamiętasz mnie z placu boju/Killzone. W jednym z numerów PE byly opisane problemy z DNS sprawdź tam, albo lepiej podaj jaki masz to tu napewno znajdziesz pomoc
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-02-2005, 21:53   #20
c1n3k
Uzależniony
c1n3k Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 618
Reputacja: 47
Wyślij wiadomość przez AIM do c1n3k Wyślij wiadomość przez MSN do c1n3k
Domyślnie Problem z DNAS :(

DNS czy DNAS? Bo to zupelnie cos innego (domyslam sie ze z DNAS ale chce sie upewnic 8) )
__________________

<br />www.GameOwn.com
<br />Wii Friendcode: 1369-9472-4352-4060
c1n3k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.