![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox One Magnetowid XXI wieku. Podobno są też gry. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#441 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Spambot
![]() To do jakiegoś acziwa są potrzebne? Można te kody kilka razy użyć? Miałem od Wojtka, myślałem, że mój mi się nie przyda ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
El Presidente
![]()
Możesz klepać ich ile dostaniesz. W zamian masz tę paczkę, co normalnie kosztuje 1000 kredytów w grze - 5 kart, w tym co najmniej jedna skórka. Po prostu przydaje się do levelowania (dodatkowy XP za zaliczenie bounty) albo do przebieranek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Fanatyk
![]()
Pany to Seriously 4.0, to trzeba wszystko na rankedach robić czy też na innych trybach? Pytam się z tego powodu, ponieważ na Rywalizacji są aby dwa tryby, a reszty brak niestety. Co do Hordy, to jedna mapa z głowy, ale co tam się dzieje, to jest masakra. Robiłem z randomami i około 2h zeszło się, nerwów i włosów mi siwych doszło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dobra cebulka UP. Pytanie jest takie coś :
https://www.microsoft.com/cs-cz/stor...r/9nblggh4t8z9 i mamy takie coś: https://www.g2a.com/xbox-live-1500-kc-card-sk.html wszystko pięknie cacy tylko czemu na G2A napisali ,że to na Slovakia mi zawsze się wydawało ,że Kc to korona czeska... a cena wychodzi iście piękna ![]() Jak coś to to są czeskie korony ![]()
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 10-10-2016 o 01:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Spambot
![]()
skonczyli juz singla?
faktycznie konczy sie tak ze wiecej jest pytan niz odpowiedzi. Spoiler:
![]() |
#447 |
Spambot
![]()
jeszcze pytanie, te cale pakiety w multi to wlasciwie za co sie dostaje? pogralem w sumie tylko troche, dokulalem do 7 lvl i zero info czy cos dostane, za co to jest itp. ?
![]() |
#448 |
El Presidente
![]()
Pakiety kupujesz za te kredyty co wpadają po meczu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
![]()
Miód, miód, miód! Warto było rzucić sie na Ultimate.
Singiel kozak. 3 części nie bije, ale jest b. dobrze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Spambot
![]()
Chyba Baczuś zostanie milionerem https://gearsofwar.com/en-us/esports...ircuit-landing
|
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Fanatyk
![]()
Dzisiaj to na rankedach był dramat. Ze znajomym pograłem i w połowie meczu ludzie wychodzili, a my na kręgach we dwóch graliśmy. Bardzo dobrze, że są kary dla takich ludzi. Ja w sumie się uczę, a na naukę za późno, ale kille potrafię robić, co mi sprawia przyjemność, to nic, że się dostaje po tyłku, ale zabić kogoś, to większa satysfakcja za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Czy mapy z seassonpassa beda dzialac na dwoch kontach czy tylko na koncie na ktorym SP zostal zakupiony, jak to ma miejsce z pakietami i skorkami z GOW4 UE?
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
El Presidente
![]()
Nie wiadomo. Mapy z Season Passa i tak są tylko do prywatnych meczów, i wystarczy, że ma je host.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Czyli w rankingach tych map nie bedzie? To po co ten seassonpass? Da sie cos zrobic zeby te skorki z UE dzialaly na innych kontach na konsoli?
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Spambot
![]()
Mapy będą dodawane stopniowo (chyba dwie miesięcznie dla wszystkich za darmo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
El Presidente
![]()
Wszystkie mapy są darmowe na publicznych playlistach, ale nie wszystkie będą jednocześnie. Kiedy jakaś mapa z DLC wypadnie z publicznej rotacji, a chciałbyś mieć do niej dostęp, to możesz grać na prywacie, ale zakładający lobby musi mieć wtedy Season Passa. Taka z dupy ta przepustka jest, ale od samego początku było o tym wiadomo.
Co do skórek i 17 dodatkowych paczek z Ultimate Edition, to według Coalition przyznawane są raz na licencję gry. Wiem jednak, że niektórym bez problemów dawało na kolejnych kontach. Gwarancji jednak nie ma i nie mam pojęcia od czego to może zależeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: May 2012
Reputacja: 630
|
![]()
wie ktos moze jakie mapy sa z seri premierowej bo jest achiv zeby na wszystkich tych mapach horde ukonczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
El Presidente
![]()
Wszystkie obecne
![]() |
![]() |
![]() |