Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming

PlayStation Network Gaming Chcesz wiedzieć jak grać w sieci Sony? Masz z tym problemy? Zajrzyj tu koniecznie!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-08-2006, 21:21   #21
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 88

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Nie wiem czy potrzebujesz ruteru z AP czy samego AP (acces pointu), ale z tego co sie orientuje, to wiem, ze AP to takie cuś, dzięki czemu w domu mógłbyś miec małą sieć radiową, czy WiFi , nie wiem :P
Kupujesz to ustrojstwo, podłączasz i net jest nadawany bezprzewodowo. Potem tylko odbiornik przy innym urządzeniu ( w tym wypadku PS2). Poszukaj na allegro, ja sie zbytnio nie orientuję :>

Jak masz neostradę, to sobie Livebox TP zamów, ponoc fajne, a robi wlasnie za taki AP
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-08-2006, 21:37   #22
Sokoov
Wariat
Sokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłość
 
Sokoov's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Bydgoszcz
Posty: 1 506
Reputacja: 1687

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! 360 stopni Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Niestety nie mam neostardy. No nic. Rozpoznam sparawe i zobacze co i jak. Dzięki za pomoc.
Sokoov jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-08-2006, 23:08   #23
Pabliq
Początkujący
Pabliq Wkrótce będzie sławny
 
Pabliq's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Toruń
Posty: 62
Reputacja: 56
Wyślij wiadomość przez AIM do Pabliq Wyślij wiadomość przez MSN do Pabliq
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

nie polecam livebox do grania online na PS2 bo mam laga jak stad do h^j wie dokad.Caly czas mam to samo lacze 512/128 i przy modemie usb nie mialem tego problemu...
__________________
Pabliq jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-08-2006, 12:24   #24
Sokoov
Wariat
Sokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłość
 
Sokoov's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Bydgoszcz
Posty: 1 506
Reputacja: 1687

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! 360 stopni Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

A czy ten będzie dobry http://www.allegro.pl/item119924548_...dsl_cable.html ?
Będe musiał coś do niego jeszcze dokupić?
Sokoov jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-08-2006, 12:55   #25
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 88

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Musial by tu wrog sie wypowiedzieć, ale z tego co sie orientuje, to jesli zadziala - będziesz musiał dokupić odbiornik do tego WiFi :P Zeby z tej anteny na rj-45 poszedł net.
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-08-2006, 13:48   #26
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 216
Reputacja: 10333

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Cytat:
Napisał Sokoov
A czy ten będzie dobry http://www.allegro.pl/item119924548_...dsl_cable.html ?
Będe musiał coś do niego jeszcze dokupić?
To jest router, a ty potrzebujesz modemu z routerem.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-08-2006, 13:51   #27
Sokoov
Wariat
Sokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłość
 
Sokoov's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Bydgoszcz
Posty: 1 506
Reputacja: 1687

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! 360 stopni Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Czyli co? Ten będzie dobry http://www.allegro.pl/item119108838_...owy_2254_.html ?

[size=9px][ Dodano: 11-08-2006, 18:52 ][/size]
Już kąpletnie nie wiem jaki potrzebuje ten router. Mógłby mi ktoś powiedzieć tak szczegułowo co muszę kupić/dokupić? Bardzo bym prosił
Sokoov jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2006, 20:39   #28
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 592
Reputacja: 1625

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

rozumiem ze u ciebie w pokoju jest gniazdko telefoniczne? a na parterze laptop ma polaczenie z siecia?

wowczas kupujesz modem+router (bez wi-fi) do niego podpinasz kabel z gniazdka (z twojego pokoju), a od routera ciagniesz drut skrosowany i podpinasz go do ps2 - wowczas routerek lezy sobie na biurku w twoim pokoju.

po co WI-FI?
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2006, 21:39   #29
Sokoov
Wariat
Sokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłość
 
Sokoov's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Bydgoszcz
Posty: 1 506
Reputacja: 1687

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! 360 stopni Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Rezczywiście :wow: ! Proste, ale gienialne! Wielkie dzięki za pomoc
Sokoov jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-08-2006, 17:23   #30
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Skoro masz Neta Net 24 to najlepszym wyborem będzie Zyxel Prestige 660HW.
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2006, 00:02   #31
WojtekS
Nowy
WojtekS Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 18
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do WojtekS
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

łupał bym dalej w BF2, ale cały czas mam time out (error -603)
co może być przyczyną i jak to naprawić??
__________________
WojtekS
WojtekS jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2006, 08:28   #32
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 306
Reputacja: 26

Lista Osiągnięć

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

hmmm...moze masz firewalla...
albo serwy cie nie lubia...albo poprostu masz pecha ;p...
sproboj dzisiaj i jutro jesli bedzie sie powtarzalo to znaczy ze cos nie tak jest z twoim netem...
moze masz wlasnie firewalla i dlatgeo...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2006, 11:22   #33
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1114
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Ja małem 603 przez adres MAC. Kiedy podpisałem adres MAC konsoli zaczeło działać.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2006, 18:59   #34
WojtekS
Nowy
WojtekS Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 18
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do WojtekS
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

co to jest ten adres MAC i gdzie go można podpisać??

Ratunku!!
__________________
WojtekS
WojtekS jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-09-2006, 11:35   #35
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 216
Reputacja: 10333

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

MAC to charakterystyczny adres sieciówki w kompie czy innego urządzenia od netu.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-09-2006, 20:42   #36
Sweet Tooth PL
Początkujący
Sweet Tooth PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 110
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Sweet Tooth PL
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Dobra wojtus Sweet ci pomoze :mrgreen: powiem ci gdzie mozna sprawdzic ten MAC :mrgreen: . No to zaczynam:
wchodzisz tak START-->Ustawienia-->Połaczenia sieciowe i tam masz ta sieciowke czy jakie smodem pokazany i klikasz na ta ikonke (dwa razy lewym przyciskiem ). OK jak juz kliknoles to bierzesz na obsluga-->szczegoły i tam masz takie cos jak Adres fizyczny dam przyklad zebys wiedzial jak to wyglada : 00-00-XX-XX-XX-XX (te X to jakies cyferki albo litery jak na poczadku nie bedzie 00-00 tylko jakies zanki to tez bedzie MAC. No to jakos ci moze to pomoze
__________________

Sweet Tooth PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-09-2006, 00:44   #37
WojtekS
Nowy
WojtekS Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 18
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do WojtekS
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

dwa razy kliknąć, ale jakim przyciskiem?? jaka myszka??
hehehhehe
__________________
WojtekS
WojtekS jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-09-2006, 01:10   #38
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 216
Reputacja: 10333

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Wojtek a tak w ogóle to, co ty masz za łącze i jak podłączyłeś ps2 do sieci?
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-09-2006, 01:14   #39
WojtekS
Nowy
WojtekS Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 18
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do WojtekS
Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

neostradę z modemem Thomson

wg instrukcji kabel skrosowany konsola-karta sieciowa
wszystkie czary mary wpisałem
na początku nie wywaliłem zapory z łindołsa - przyznaję-moja wina
ale teraz jak wywalę zaporę to mi urywa połączenie i pojawia się error -603

nie wiem co zrobić

chyba będę musiał sprowadzić kumpla Informatyka Którego Prąd Nie Tyka
__________________
WojtekS
WojtekS jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-09-2006, 10:26   #40
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 216
Reputacja: 10333

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie PlayStation Network Gaming F.A.Q.

Jeśli wszystkie ustawienia masz dokładnie tak jak w pierwszym poście i takie cuda się dzieją, to ja bym stawiał na kompa. Oprócz zapory ineego firewalla nie masz?
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.