![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox Wszystko o pierwszym konsolowym dziele Microsoftu. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jeszcze do tego te zajbiste filmiki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie wiem co mnie tknęło, ale odkopałem mojego Xbox'a dwa dni temu. Najpierw zapuściłem sobie Conker'a, ale po chwili spojrzałem na pudełko z NGB i...zniknąłem na 7 godzin. Miałem save'y z różnych miejscówek (w większości z poziomu MN) z mojego Karma Runu, który skończyłem z 3 lata temu. Na początku strasznie mnie przeciwnicy kroili bo jednak kawałek czasu nie grałem, ale po godzinie było już ok. Kilku bossów doprowadziłem do płaczu siekąc wiosłem jak marzenie. Później kilka misji i zacząłem grę od nowa. Złapałem się na tym, że nie potrafię grać inaczej niż na wynik.
Ehhh, gra kompletna. Lepszej nie było, nie ma i nie będzie.
![]() |
#43 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zarżnęłem na niej xbox'a, dosłownie, nigdy nie dokończyłem tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Uzależniony
![]() |
![]()
orientujecie sie czy można grać po kablu hdmi na x360?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Reputacja: 1826
|
![]()
oczywiscie że można hehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Uzależniony
![]() |
![]()
dzięki, nie byłem tego taki pewien gdy niegdyś odpaliłem Halo 2 na kablu VGA i odmówiło zabawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Potwierdzam, również próbowałem i wszystko śmiga
![]() |
#48 |
Wariat
![]()
Ps3 dostało Sigme. 360 nie dostała.
Mam ból dupy o to. I nie tylko o to... zajechali takiego kozaka ['] W dobie remasterów, na jednej płycie Sigma 1 i 2... łakomy kąsek. Nie ma to jak odpisać w temacie po 2 latach xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wariat
![]()
Tylko sigma nie była żadnym wyzwaniem nie mówiąc juz o wersji black na pierwszego xboxa której to nawet do pięt nie dorastała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wariat
![]()
Były trofea
![]() Blacka skończyłem i jednak misje w Sigmie bardziej dawały w kość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wariat
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wariat
![]()
Blacka na MN skończyłem i miałem kłopoty w tych misjach Sigmy. Do tego dochodzi przejście każdej misji na każdym poziomie. Męczące jak w 2 przejście całej gry używając jednej bronii.
Tak czy siak gra upadła. 3 to juz w ogole jakieś nieporozumienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Saudades...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
....Jednak pod względem właśnie trudności aczków król jest tylko jeden Ninja Gaiden 3, w misjach na poziomie Ultimate już potrzeba dwóch dobrych graczy-nie da się tego wylamić
luck :Tak czy siak gra upadła. 3 to juz w ogole.... przesadzasz,tylko troszkę obniżyła loty... Ostatnio edytowane przez YuSuzuki : 19-08-2015 o 11:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Reputacja: 769
|
![]()
Ninja Gaiden 3 ssała po całości, ale tylko podstawka. Nie dość,że technicznie było słabo (framerate!) to jeszcze była tylko jedna (sic!!) bron. Really Team Ninja?!
Natomiast NG3: Razor`s Edge to bylo dokladnie to co mialo wyjsc od razu. Nie mam zadnych zastrzezen do tej gry. Kwestia gustu czy i jak bardzo odstawala od np dwojki. Bardzo, ale to bardzo licze na BC w przypadku Razor`s Edge wlasnie. Na remaster trzech czesci raczej trudno liczyc. No i czekam na TGS. Moze w koncu czworke zapowiedza? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wariat
![]() ![]() Obniżyła? Przecież zarył o ziemię. A ten Razor to co to dokładnie? Słyszałem, widziałem na allegro, ale już się tym nie interesowałem. Mi się dwójka nie podobała... lokacje, bossowie..... Wenecja i Wolf, reszta patologia i klimat totalnie poleciał na łeb i szyję. W 1 też nie było rasowego klimatu dla Ninja- jak np Tenchu. Jakieś lasy, bushido itp kwiatki. Ale szło to przełknąć, 2 totalnie poleciała. Zaciekawiłem się tym Razorem, obczaję zaraz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Reputacja: 769
|
![]()
Razor`s Edge moim skromnym zdaniem warto brać, zważywszy dodatkowo na fakt,że można tą grę wyhaczyć za grosze. Modlę się o BC, albowiem X360 już nie posiadam.
A porównanie do Tenchu troche nie teges moim zdaniem. Tamta gra to raczej skradanka nastawiona na skrytobójstwa, zaś NG to jawna rozpierducha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wariat
![]()
Chodziło o klimaty Ninja. W Tenchu to się wylewało. A w Ng? Miasto, cyborgi itp itd. Zupełnie odstrzał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Nowy
![]() ![]() |
![]()
Jeśli chodzi o klimat w nowszych odsłonach Ninja Gaiden to w każdej kolejnej części był właśnie taki jaki powinien być, zróżnicowany. Przypomnijcie sobie stareńkie, ośmiobitowe Gaideny a zobaczcie że tam też feudalizm mieszał się z industrializmem, mieliśmy demony i żołnierzy. Oczywiście nie każdemu musi się to podobać, aczkolwiek ten miszmasz jest z serią od jej początku. Ninja Gaiden takie właśnie jest, zróżnicowane... i trudne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wariat
![]()
No jedynka, to jedynka.
W dwójce podobały mi się nowe bronie i boss Wolf. Reszta meh. Na dwa razy brałem 2. A 3 na pałę. Szkoda serii ['] Jak już tak masterują wszystko, to niech wydadzą NG HD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
NG HD czyli trylogia czy remaster edycji Black? Bralbym i gral do utraty przytomnosci.