![]() |
![]() |
#21 |
Banned
![]() |
![]()
dzisiaj se poszlismy na diablosa z jakims kolesiem, fafikiem i mapem i go ubilismy przy czym fafik mial dc. Potem bylo fajniej bo poszlismy ja i map zabijac male dinozaury i sie pojawil diablo wiec go z nudów zabilismy we 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
![]() |
![]()
. To jest właśnie fajne w walkach z diablosem. Onegdaj (kiedy sam byłem młody) z Goferem mieliśmy podobnie :] Walka improwizaowana i trwała 30 minut. Od tamtej pory zawsze biorę ze sobą mięcho i krzemień :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Dec 2004
Reputacja: 0
|
![]()
Ok, na mnie kolej, macie opis walki z Rathalosem (offline):
Odpalam questa, znajduje go, robi szybkiego rasza, wstalem, odskoczyl do tylu, osral mnie ogniem, nie moglem sie ruszac, dostalem fireballa, koniec. Odpalam drugi raz, wpieprzylem power i armor seedy, zabralem 10 potionow, pare mega potionow i zrobil to samo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Początkujący
![]() |
![]()
Hehehe
Bo go trza z zaskoczenia brac ![]() Ale i tak dzisiejsi Holendrzy byli najlepsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
|
![]()
Może to nie jest walka ale wykończenie.Gram niestety na offlinie no bo nie mam neta.Potworem którego fajnie wykonczyłem bym boss piaskowych rekinów.Gdy ten próbował skończyć w piach wyciongnołem katane i bach trafiłem go w głowę.Ten upadł martwy.Puźniej w nim pogrzebałem i było po wszystkim
![]() [size=9px][ Dodano: 25-02-2006, 10:09 ][/size] Udało sie wam kiedy rozwalić rathalosa samemu i z jaką bronią??
![]() |
#26 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pierwszy raz rozwaliłem go ze słabiutkim serpentem (2 stadium to było, nie pamiętam jak sie nazywa) chyba z 30 minut go ganiałem. Teraz z Eagerem idzie szybciej...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 44
|
![]()
ja rozwalilem gravios spear'em calkiem potezna bron ale po tym jak nie moglem go zheadlockowac za kazdym nastepnym razem biore Fire Dragonsword...
online to ja nic nie robilem....trzymalem sie 3 polakow oni rozwalili a ja razem z nimi zbieralem punkty... ![]() tera sam potrafie rozwalic los+ on-line... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy
![]() |
![]()
zrobilem wszystkie qesty w monster hunter 1 na ps2 czy jest rugie miasto
![]() |
#29 |
Początkujący
![]() |
![]()
Ty jestes jakiś niespełna, czy co?
Po co zadajesz pytania w dwóch tematach? Nie jesteśmy ślepi i wystarczy jeden temat. Jedno miasto jest offline, drugie(większe) online. Tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy
![]() |
![]()
czy sa jeszcze jakieś smoki bo u sprzedawcy dostałem nowe book info i pisało na niej diablos i Gravios a w qestcie go niema jak go znaleść
![]() |
#31 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2007
|
![]()
InSiDe: głownie dla tej gry MH wpadłem na to forum
![]()
![]() |
#32 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
widac zes nowy 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Nowy
|
![]()
ta :P bo juz moje posty usuwane ;> ale i tak fajny klimat:P a na psp cudnie sie gra po sieci :P szkoda ze do mochipów itd.. masz/macie uprzedzenie ;D
![]() |
#34 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 44
|
![]()
mhosenowi chodzi glownie o to ze zwracasz sie do osoby (inside'a) ktory na to forum nie za nardzo zaglada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nowy
|
![]()
moze i nie zaglada ;P ale zawsze :P
![]() |
#36 |
Spambot
![]()
bez offa. o cipach mozesz na czacie rozmawiac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy
|
![]()
słucham ? tej - przeklinac to ty mozesz u siebie w domu... eh... przynajmniej kilka osób z tego forum okazało się na poziomie... a myslalem ze moderatorzy są od .... z pewnością nie od Cipowania...
![]() |
#38 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O kuna chłopie cipa tak gryzie cie w oczy. Może wrogu zaraz ją ocenzuruje heh
![]() Ide w kime EOT |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Spambot
![]()
gore, wchodzisz na moje podworko i mowisz mi co mi wolno, a co nie? jak nie masz dystansu do pewnych rzeczy to sie zastanow czy warto zyc.
koniec offtopa, dalej warny |
![]() |
![]() |