![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Filmy i seriale Co ostatnio obejrzałeś? |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Ma kosę z Baczkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mnie on (Smarzowski) tam bawi. Konwencja w jakiej to wszystko jest pokazane jeszcze mi sie nie znudziła i się nie zawiodłem. Mam nadzieję,że i tym razem się pośmieje uświadamiając sobie jaki to nasz zapity naród jest żałosny i "prawdziwy"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Fanatyk
![]()
Daj znać, jak się film sprawuje. Kiedy bylem na hobbicie, to zainteresowała mnie ta reklama . Z drugiej strony Smorzewski jakoś musi szokować niczym w drogowce (notabene niezłej)
![]() |
#23 |
Spambot
![]()
No wiadomo, wesele czy drogowka byly zabawne, szczegolnie ten pierwszy przypadl mi do gustu. Domzły tez mi sie podobal, ale chcialbym jednak zobaczyc cos innego, lubie takie klimaty nedzy i beznadziei, ogladalem ostatnio ladunek 200 ktory epatuje bida, brudem i patologia, ale ilez mozna. Jeszcze róże bym zobaczyl bo moze to byc cos ciekawego :f
![]() |
#24 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nowy serial od showtime Penny Dreadful moze byc ciekawie
i kolejny ciekawie zapowiadajacy sie projekt SALEM chyba nie musze pisac o czym to ![]()
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 17-01-2014 o 15:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Spambot
![]() i takie coś
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 20-01-2014 o 14:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Saudades...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
widziałem całą serię i całkiem,całkiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Spambot
![]()
nowy trailer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Poplecznik Koticka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Jastrzębie-Zdrój
Reputacja: 3562
Xbox Live! - Ranking: 13th
|
![]()
Rozmach w ciul, ale nie podoba mi się to, że Ateńczycy wyglądają tak samo jak Spartanie, tylko peleryny mają inne. Ekspertem od antyku nie jestem, ale ten bardziej roznegliżowany styl to chyba domeną Sparty był, hoplici z Aten powinni chyba mieć jakieś zbroje. Ja wiem, że to jest 300 i jak to określił Seth Green: "it ain't accurate, but it will blow your mind!", ale to mi wygląda na tanią zagrywkę: nowi wojownicy mają się kojarzyć z bohaterami poprzedniego filmu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fuck games, games suck
![]()
Pojde obejrzec, ale ten film nie powinien nigdy powstac. Komiks przeczytajta.
A dzis smigam na 'Wilka...' |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Poplecznik Koticka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Jastrzębie-Zdrój
Reputacja: 3562
Xbox Live! - Ranking: 13th
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mówcie co chcecie, ale te War Pigs cholernie nie pasuje do tego trailera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Yup, powinni pozostac przy muzyce z chórwm w tle. Mam nadzieje, ze to, co pokazali w tym trailerze nie bedzie wszystkim, co jest warte zobaczenia w tym filmie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wariat
![]()
War Pigs w trailerze...ała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Fuck games, games suck
![]()
To, ze jest publika na takie filmy jak Paranormal Activity, juz mnie nie dziwi, mimo ze to gowno, ale ze robi sie spoof movies na podstawie PA juz tak. Dziwi mnie jeszcze bardziej, ze ktos na to chodzi i obraz zarabia na tyle, zeby krecic kolejna czesc. Ludzie to debile, bez dwoch zdan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Spambot
![]()
az prosi sie z tego zrobic R ale niestety bedzie PG13
co nie zmienia faktu ze do kina sie wybiore |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Spambot
![]()
wyglada na dziwny projekt ale moze byc ciekawie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Spambot
![]()
SF wiec czekam a do tego J.D. nareszcie w innej roli niz pirat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Saudades...
![]()
Ja czekam na kolejną część emerytów 3,heee ,pozyskano Harrisona Forda,szkoda tylko,że nie zobaczymy Willisa,chciał 4 bańki dolców za cztery dni pracy na planie, Rambo powiedział stanowczo nie i go wypieprzył
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() |
![]() po ostatnim nieudanym i wręcz słabym Jeźdźcu znikąd możliwe że dostaniemy wreszcie fajną komedię w klimatach dzikiego zachodu, a znając reżysera Teda to wręcz nawet bym zaryzykował i powiedział że na pewno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Spambot
![]()
zajawka nowych Transformersow ze, M Wahlberg zgodzil sie zagrac w czyms takim, pewno kasa kasa kasa
![]() i nowe 24H ---------- Wiadomość dodana 09:47 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 09:07 ---------- nowy człek-pająk nie mam pojecia komu byl potrzebny ten restart jak dla mnie ta najnowsza seria jest tak cienka ze szkoda gadac
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 03-02-2014 o 10:10 |
![]() |
![]() |