![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Mobile/Komórki/Tablety O iPhone, pozostałych telefonach komórkowych i innych urządzeniach mobilnych. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Tarnowskie Góry
Reputacja: 86
Xbox Live! - Ranking: 229th
|
![]()
Mamy juz specyfikacje techniczną i zdjęcia. Tablet będzie posiadał dwurdzeniowy proc taktowany zegarem 1Ghz o nazwie A5 oraz układ graficzny ,który ma być 9x mocniejszy od tego z pierwszego iPada. Obudowa będzie o 33% cieńsza niż w pierwszym iPadzie. Wielkość ekranu pozostaje bez zmian. Tablet będzie posiadał również dwie kamery ktore będa umożliwiac znaną już z Iphone'a 4 funckje FaceTime. Będą dostepne 2 modele (bez i z modułem 3G) w wersjach 16,32 i 64 gb. Premiera 11 marca w USA a dwa tygodnie pózniej czyli 25 marca w pozostałych 26 krajach ( w tym w Polsce). Jakie wrażenia? Ja bym był nawet mocno podjarany gdyby nie fakt że w Polsce na premierze będzie napewno w kosmicznej cenie.
http://www.apple.com/ipad/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zapomniales dopisac ze beda biale i czarne,współpraca z HDMI (odpowiednia przejsciowka ) elegancki pokrowiec ktory po zdjeciu "budzi iPada, bedzie imovie do pobrania na ipada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Miałem pierwszego iPada przez krótki okres czasu i dalej jestem zdania, że dopóki nie zrobią MacOS na tym to nie będzie specjalnie użyteczne. Chociaż teraz w MacOS będą w Lionie wprowadzać knyfy z iOS to już sam nie wiem czego mam chcieć
![]() Ostatnio edytowane przez Q-Jot : 08-06-2012 o 12:22 |
![]() |
![]() |
#4 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
"Okres czasu" to masło maślane, Jakubie.
Fajnie, bo może pierwszy iPad dzięki temu stanieje. Chociaż, tak jak pisze Q-jot, za dużo na tym się nie da zrobić. 2 godzin filmu bym nie wytrzymał z takim ekranikiem, a co dopiero czytać książkę na tym. Jedyne zastosowanie to taki dodatkowy quasi-komputer do domu/biura, gdzie trzeba czasem szybko coś sprawdzić w necie (a wszystkie inne kompy zajęte) lub pokazać komuś jakieś dane czy zdjęcia w elegancki i wygodny sposób.
![]() |
#5 |
Spambot
![]()
no i gry z appstore'a w dobrej rozdzialce hehe
ciekawi mnie czy podobne bebechy dostanie tez kolejny iphone, tak ze roznica miedzy 4 a 5 byla jak miedzy ps2 a ps3. co do samego ipada to po krotkiej zabawie w sklepie swiecila mi sie lampka 'WANT' mimo tego ze w sumie nie jest mi specjalnie potrzebny.
![]() |
#6 |
Wariat
![]()
Fachowo zwane pleonazmem. Ostatnio moim ulubionym jego przykładem jest "chwila czasu"
![]() W temacie iPada - wolę kupić sobie laptopa i smartphona, niż takie paskudztwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wariat
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
gdzie będzie można obejrzeć live coverage E3 na iPad ? będzie jakiś stream nie oparty o flasha ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Reputacja:
|
![]()
Rok temu był stream na YouTube, może w tym roku też będzie. Też jestem w takiej samej sytuacji, więc jak coś się dowiesz lepszego to daj znać.
|
![]() |