![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Stacjonarne Nintendo Nowe oblicza rewolucji - Wii, WiiU, Switch. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#81 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Thorn/Rydzyk city
Reputacja: 222
Xbox Live! - Ranking: 105th
|
![]()
Fakt że Pytałeś ponad miesiąc a nikt nie odpowiedział świadczy o tym jak N jest w czarnej(_!_) u nas na rynku;-)
Mimo to odpowiem i powiem Ci że wal śmiało bo sama Zelda jest warta ogrania a jak nie masz WiiU tak jak ja to rozwiązanie jest idealne bo większość ze 120 godzin gry ograłem w trybie przenośnym i tylko czasem dla "widoczków" wrzucałem na 42 cale. Z kolei Mario Kart bawiło mnie przez pierwsze kilkanaście godzin i w końcu odstawiłem choć może kiedyś wrócę. Ostatnio na wyjazd kupiłem od niechcenia Minecrafta i kolejny raz wciągnął na maxa a sam Switch wydaje się idealny do tej gry. Najbardziej czekam na: i na to że plotki o dodaniu Game Cuba do Virtual Console na Switcha się potwierdzą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ta firma chyba przebiję samoorkę MS z 2013.
Godzina konfy na E3, a oni o Smashu cały czas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No faktycznie ten direct tak ssał pale, ze musiałem sobie szukać czegoś do roboty w trakcie Smasha, ale... Fortnite już zainstalowany, pierwsza runda za mną. Wypas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wariat
![]()
Zamiast grać w to na normalnej konsoli z pełnoprawną usługą sieciową i normalnym voice chatem, to ciśniesz w to na Switcha?
![]() Szkoda konsoli. Firma mocno zjebana. Nie ogarniają realiów. Moda na remastery. Niech dadzą poprawionego na dzisiaj Mario 64 czy Mario Galaxy. Mogli wydać Yoshiego, Kirby, Wariolanda- coś w klimacie DK, fajne 2d takie. Nic, zero.... kompletnie nic. Masa gówniaków które można ograć na komórce. Metroida nie zobaczymy w 2019 nawet. Nowa Zelda to dobre 2/3 lata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
![]() Cytat:
Tutaj, mobilnie, na wakacjach będzie co robić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
El Presidente
![]()
Bardzo dobra gierka na Switcha. Szkoda, że tylko Battle Royale, bez Save the World.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wariat
![]()
Switch sprzedany. Do końca roku i tak nic nie ma- DK czy Toad ograłem na Wiiu więc.... 2019 też lipa, może koniec roku. Do tego czasu będzie co robić na konkurencji.
Anyway, po ponad roku pocisnąłem Zelde. Standardowo u mnie- kupić day one, pograć i zostawić na jakiś*czas. W 2 tyg pocisnąłem 3 bestie i finalnego bossa. Nie wiem czy świat nie jest większy niż ten w Skyrim? Masa rzeczy do roboty- ale wynagrodzenie zerowe. Samo skończenie gierki, to jakiś znikomy %, wszystkie Shrine czy Koroki, to są konkretne % na całość. Jakby ktoś chciał 100%, to lekko 150-200h. Fajne, dużo smaczków, mega tytuł na start konsoli. Ale na chwile obecną lipa. Ale to Nintendo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]()
Link’s Awakening Remake dostępny jeszcze w tym roku
![]() super, bo po BotW mam ochotę na wincyj Zeldy. |
![]() |
![]() |